RUNAR "FAKKAN" FAGERLUND SKRYTER AT HAN VIL SPRINGE "4 MINUTTER'N" PÅ TRE MINUTTER OG ATTEN SEKUNDER!!

Fakken kommer til � knuse TEO........not
Har Runar "fakkan" Fagerlund tatt lunkent vann over hodet? Nå sier han at han vil distansere Tor Espen Olaussen på intervall treningene og springe 4 minutter's testen på 3 under tre og et halvt minutt!!!

Runar Fagerlund har alltid vært en realist og sjelden eller aldri tatt seg vann over hodet. Men n å som oppkjøringen har startet til den nye vintersesongen og formtoppen nærmer seg tre måneder for tidlig tar Runar fjøsspaden i høyre neve og spader ivei en skikkelig kalkun. Fagerlund hevder i siste utgave av humanetisk forum at han vil komme til å knekke erkerival og Neverfjord's ubestritte løpskonge Tor Espen Olaussen på intervall treningene. Men ikke nok med det. Fagerlund hevder også glatt i en egen kronikk på baksiden av bladet at han vil komme til å presse den 4 minutter's lange intervallen ned til godt under tre og et halvt minutt. 

    Tor Espen Olaussen svarer via sin egen spalte i bladet Norge blør at dette høres mest ut som et filosofisk utspill av den litt høyere utdannede Fagerlund. Jeg lar meg ikke skremme, sier Olaussen. Olaussen tar seg den frihet og siterer kapittel 7.3 i andre mosebok "Dersom en ikke får luft inn, ja så får en ikke luft ut heller". Hvem som er best vil vise seg på fredagstreningen, da vil det første kvarteret av treningen før de går inn og spiller fotball bestå av den klassiske "4 minutter's" intervallen. Møt opp og hei på din favoritt klokken 20.30.