NEVERFJORD TESTA UT FLOMLYSET OVER BLODMYRA OG MØRKLA KVALSUND!!

Selv Ray Charles snur seg i graven av et slikt lys
Neverfjord IL testet i går kveld ut det nye flomlysanlegget på Blodmyra stadion. Norges kraftigste adventslys?

Klokken var 21.15 da Neverfjord IL koblet inn 1000 Amper's støpselet til flomlysanlegget på Blodmyra, og klokken var omtrent 21.15 da lyset ble borte i Kvalsund sentrum. "En fulltreffer", "en åpnbarig" "som å bli født på ny" var kun noen få av de svært så imponerte kommentarene som ble gaulet ut i nattelyset av frammøtte tilskuere. Flombelysningen lyste opp hele fjorden og via VHF ble "åpenbaringen" sendt direkte på 163 Mhz sambandet(kanal 16). Med 12 stk. 2000 Watt's super deluxe noenblaster lykter lysende utover fjorden, skulle det nå ikke være problemer for innbyggerne i bygda spare på egne strømutgifter.
    Neverfjord IL's manager Hans Arne Sørnes var tilstede da lysene ble tent, og sier at det hele virket som en åpenbaring. Hans Arne som ikke er personlig kristen av seg, var på kanten til å ringe presten i kvalsund for å melde seg inn i kirkeembedet, og hadde det ikke vært for at strømmen var gått i nabobygda og at presten har ISDN telefon uten backupstrøm, ja, så hadde jeg nok nå sunget Luciasangen med kakelys på hodet akkurat nå, småhummrer Sørnes. For i følge han selv var det som om Jesus steg ned fra sitt himmelske harem og landet på banen med en 24000 watt's luciastjerne om hodet og raggsokker på føttene for å ikke fryse på tærne i den kalde sneen. Det hele ble svært så religøst, legger han til.
    Fullt så religiøst var det ikke i Kvalsund på samme tidspunkt. Der hadde strømmen blitt borte og selv lommelyktene var svarte, og på toppen av det hele sloknet flammene i peisen som træflis i et melkeglass. klokken 23.00 trakk Neverfjord IL ut støpselet og Kvalsund fikk sitt lys tilbake.