NEVERFJORD LØKNAPPER'S HARVET OVER ALL MOTSTAND I SKOLECUPEN!!

Puddingan sl�r til...
Puddingene fra Neverfjord skole med en samlet skostørrelse på mindre enn 41, harvet over all motstand i helgens skolecup i Rypefjord. På bildet kan vi se: Fra nede til venstre:Ina Mikkelsen, Kim Rydningen, Jonas "tåa"Svendsen og Håkon Sørnes. Ø.v: Anniken Sørnes, Knut Bredesen, Remi "the butcher" Sørnes og Stine Holmen.

Neverfjord skole har en lang merittliste å se tilbake på når det gjelder skolecupen i Rypefjord. Helt siden tidlig på 80'tallet har Neverfjord vært med å preget resultatlistene fra botten av og en plass opp, men det var før i år. "Neverfjord løknapper's" som året's lag het gikk ubeseiret gjennom turneringen og gjorde alle tidligere antakelser til skamme. Laget fra Neverfjord stilte med 3 jenter på laget, noe som skulle vise seg å være en fulltreffer. Jentene spilte minst like tøft som gutta, og var med på å heve standarden på turneringen radikalt. Så var det bare for gutta med løk i buksa å gjøre sin jobb og dermed skulle moroa være reddet.
    Dette viser at rekruteringen er i særklasse i det lille bydesamfunnet 1000 km fra Oslo, og laget lover å stille minst like sterkt til neste år også. Så får vi bare gratulere det glitrende laget fra Neverfjord skole med glimrende innsats og avslutte med ordtaket "om en ikke rekker opp til stanga, ja så står du i kjellaren".