REMA 1000 SPONSER MILLENIUMSBAGEN TIL "VÅRRES GUTTA"

En bag for alle anledninger
Alle spillerne på Neverfjord IL vil i løpet av en ukes tid få utdelt den nye klubb-bagen som er vist på bildet over. Det er Rema 1000 som er den gavmilde sponsoren bak bagen.

Etter knallharde forhandlinger med Rimi, Rema, Bunnpris og Oddvars landhandel var det ikke uventet Rema 1000 som stakk av med det lengste strået om å få logoen på milleniumsbagen til "vårres gutta". Neverfjord IL's utsendte kunne forlate forhandlingslokalet med et stort smil rundt den venstre munnviken etter å ha dratt iland tidenes største bag-avtale. 2000 bager til den svimlende lave prisen av 1,- pr bag er hva Neverfjord's forhandler fikk forhandlet seg fram til.
    Ledelsen i Neverfjord IL sier via fax at de er godt fornøyde med den eksklusive avtalen og er glad for at de ikke slo til på det første tilbudet de fikk på bordet. Det var da firmaet AS Sirma budbiler og takras som tilbød seg å sponse laget med en rull svartsekker og et rabattkort på Sirma landhandel. Det viser seg at det kan lønne seg å vente.
    Som en prøve ordning har allerede flere av spillerne fått audiens til å prøve de nye bagene på trening, og tilbakemeldingene har vært svært positive. Til Neverfjord fotball sier ledelsen i Neverfjord IL at prøveprosjektet har vært så bra at de vurderer å pålegge spillerne en bag-avgift på 10,- måneden. Kim Stian Strømme som har hatt bagen på prøve en måneds tid nå, sier til avisen at han var imponert over volumet på bagen(se bildet over, en boks kattemat blir bare smågutt i denne sammenhengen), og at bag-avgiften tas imot med glede. Det eneste som skurrer lit for Strømme er; hva med de spillerne som har herpes, vil de bli pålagt en større avgift?. Ledelsen i Neverfjord IL har til nå ikke kunne svare på dette, men lover en avklaring i løpet av uken.