KVALSUND MASER HØYLYTT OM SAMMENSLÅING

En trener tar sin hatt og g�r n�r spillerne ikke ser bra ut...
Kvalsund IL svetter støvlene fulle av uggen fotsvette idet de prøver å overbevise Neverfjord IL om å slå seg sammen med dem. Bildet viser avtroppende trener for Kvalsund Jon Einar Strige og 11 gode grunner til at "vårres gutta" ikke vil slå seg sammen med laget.

Kvalsund IL har i alle år vært laget som de fleste trodde kom øst fra, og selv oss naboene over fjellet har i alle år booket buss og fly i god tro på at bortekampen mot Kvalsund gikk i øst fylket. Med tørre sandblåste fjærasveiser og klassiske rumenske turnershortser fra 70 åra har laget vært et kaldt gufs fra den kalde krigen, og nå kommer laget krypende langs ottadekket inn til Neverfjord for å foreslå en sammenslåing. Vel, la oss se hvilke krav en tenker at Neverfjord vil stille til et slikt forslag.
1. Alle hjemmekampene må spilles i Neverfjord på Blodmyra (Leikvang stadion(bildet) har som bildet viser et konstant surt kulingdrag på tvers av banen).
2. Neverfjord's trener Knut Hurti må kunne velge fritt om han vil ha begge de to spillerne som er av innterresse(alle andre spillerne vil etter avtalen få gå gratis over til bedriftslaget på Klubbukt).
3. Laget må hete Neverfjord( Kvalsund klinger like mye i ørene som en pakke tobakk i en Rema 1000 pose).
4. Alle spillerne på Kvalsund bør foreta en 4 uker's intensiv soyaoljekur for tørr hodebunn. Dette må være gjennomført før de stiller til opptak, dette er for å kunne kontrollere om de har fått bukt med den tverrblåste konglesveisen som minner stygt om en hjelm.

    Dette er nok bare noen få krav som vil bli stilt ovenfor kommisjonen fra Kvalsund, så for en håpe at det blir en ny sesong med harde lokalmatcher og useriøst munnhuggeri, for det e gøy det.