MYKE TAKLINGER OG HØY TANGOBANANFØRING PÅ TRENING!


Frank "Sandy" Breivik kjører hær sin klassiske 2 minutter's takling på Willy "dublin" Hauboff.

Vårres gutta driver spill for galleriet på treningene om dagen. Mange av spillerne ankommer trening med selskaps truser store nok til å romme kilostunge tangobananer for å skremme vekk motstanderne. Heldigvis er det de som også satser på å komme inn i taklinger fysisk og vinne ballen, slik som vi ser store og sterke Frank Breivik prøver på bildet over.
    Trener Knut Hurti prøvde i dag å true med trappespringing med høy innovertissfaktor for å heve standaren, noe som skulle vise seg å funke sånn passe bra. De frammøtte tilskuerne fikk endelig valuta for inngangspengene og nå viste "vårres gutta" fram skudd som flere ganger var nær ved å treffe målet, samt klassiske sålevendinger som til tider kunne sette motstanderen ut på litt ujevnt underlag.

Trond finter av skyggen av seg selv
Trond Martin Sivertsen gjør hær sin klassiske venstresålefinte som han også kaller "Kårhavn vippen".

På bildet over ser vi Trond M Sivertsen utføre sin meget giftige "kårhavn vipp" på en motspiller sent på treningen. Sivertsen begynner finta med å la tyngdekraften spille motspilleren et lite puss, så bruker han utsiden av venstrefoten til å vippe ballen rundt seg. Motspilleren vil nå kjapt finne ut at Newton's lov ikke alltid har rett. Sivertsen vender nå opp og forserer mot mål.
    Så til alle dere store og små fans av Frank Willy "dublin" Hauboff. Neverfjord fotball kan idag avsløre at også han ankommer treningene med den nå velkjente bananen i underbuksa. Se bildet under.

Banan eller ikke?
Hvem hadde trodd at "dublin" bruker slike skitne triks...