RUNE MATHISEN BLE ÅRET'S BESTE SPILLER SESONGEN 1999!!

En sikker vinner gliser bredere enn sin egen buksesmekk
Keeper Rune Mathisen ble kåret til Neverfjord's beste spiller sesongen 1999 med gjennomsnitts poengsummen 6,89. Mathisen holder hær opp premiene han mottok for bragden. En kombinert dorull og penis holder i gullduble, og et dekorativt forhudsspeil for bad og vaskerom.

En noe overrasket og rørt Rune Mathisen kunne i går motta sine gullbelagte premier for sin heroiske innsats bak Neverfjord's stenger dette året. Mathisen vant klart med sine 6,89 i gjennomsnitt, og er en fullverdig vinner ifølge avisen Norge blør.
    Som varm kefir renner gjennom en spagettisil entret Rune Mathisen den første treningen sammen med "vårres gutta" sent i oppkjøringen til året's sesong, og som kokt spagetti gikk han hjem den dagen. Men etter å ha trent den litt sammenvokste og muskuløse kroppen i noen uker skulle det fort vise seg at disse ordene skulle bli til skamme, eller som Judas så flott sier i Lukas evangeliet vers 7, "fikk du ising i tennene av å pisse, ja så bør du sjekke hvor du dyppet tannbørsten ".
    Plassene etter Mathisen var svært jevne og på en real og tilbøyelig andreplass havnet Odd Arne Olaussen med sine respektable 6,57. Poengene til resten av spillerne kan du lese om under resultater og scoringer/sesong99.

Året's toppscorer ble Alf Petter "ulven" Willhelmsen som scoret hele 14 mål. Willhelmsen startet sesongen som midtstopper men endte den som fullblods spiss. Se også alle målscorerne under resultat og scoringer/sesong99