FRODE "RØRET" LARSEN HÅPER Å VÆRE PÅ FØRSTELAGET INNEN ÅR 2004!

Frode skaper liv
Rørlegger og pianist Frode Larsen har til tider preget treningene til "vårres gutta" med slepen teknikk i frossen tilstand. Nå hevder Frode at han snart vil være på første 11'ern.

Hvem husker ikke de klassiske hagefintene til Frode Larsen på midten av 80 tallet, og nå endelig har du sjansen til å oppleve dem "live" igjen. Etter at Frode begynte og trene med "vårres gutta" har flere av gutta på laget fått et "flashback" til 80 tallet og begynt å entre treningen i bålgenser, snowjogg og Limahl-sveis. Trener Knut Hurti mener at dette ikke har noen innvirkning på kvaliteten på spillet, men at han vil sette en stopper for det i det gutta begynner å synge Modern Talking sanger i dusjen etter trening. 
    Larsen kunne etter den siste treningen røpe til avisen Norge blør at han virket i knallbra form til tross for at han ikke har spilt fotball siden tidlig på 80 tallet. Han minner oss raskt på den gangen han kom på en sterk 4 plass i en lokal kobe turnering i Neverfjord på midten av 80 tallet, og at det neppe vil gå mange årene før han entrer banen som en yrende mann på første 11'ern til Neverfjord IL. Han vil også legge til at luften virket svært tynn i Breidablikkhallen sist trening, og at det virket som om det var potetmel i luftpartiklene. Vi ønsker Frode velkommen og håper du vil trives.