KNUT HURTI vs VIDAR KRISTIANSEN 1-1, OG VIDAR HAR LEVERT INN PROTEST!!!


Vidar "tangobanan" Kristiansen ba om kvitt eller dobbelt mot trener Knut Hurti og fikk det, men gutta scoret bare et mål hver på treningen og dermed står Hurti enda med 100 kroner i lommen.

Den svært så tette duellen mellom spydspiss Vidar Kristiansen og trener Knut Hurti fortsatte på den siste treningen i samme intensitet som den sluttet på den forrige. Da hadde Hurti vunnet 100 kroner, og Kristiansen ba denne treningen om kvitt eller dobbelt. Kristiansen fikk det som han ville, og dermed var kampen igang. De to kamper om å score flest mål på treningen og det er Knut Hurti som sitter på kortene etter den første omgangen.
    Før treningen hadde Kristiansen brukt formiddagen på å dyppe ekstra store bomull's dotter ned i bøtter med salmiakk og smurt tangobananen inn med vaselin for å prøve å skremme vekk rival Knut Hurti. Ifølge ubekreftede rykter skal Hurti ha følt seg truet av Kristiansen flere ganger under treningen, men ikke nevneverdig. Etter endt trening sto begge storscorerne med et mål hver, og pengesummen går vidre til neste gang. Vidar Kristiansen har i ettertid sendt inn en protest på fax til sekretæriatet der han hevder at han hadde en ball inne i sluttminuttene av treningen, og at stillingen skal være 2-1 til han. Protesten vil bli tatt opp til råd tirsdags kveld dær representanter for hver av spillerne vil være til stede, samt keeper Børge Nilsen, og en objektiv observatør. Så det spisser seg til i kampen om store penger på treningene til Neverfjord IL.
PS!! en bonus til dere alle: hør Knut Hurti føle seg sikker på seier etter halv spillt trening, trykk HÆR