KNUT FRODIEZ SPILTE SLAGERE MED HØY NEDRYKKSFAKTOR PÅ ÅRET'S HFK FEST!

Dyret.....
Spellemann's gruppa Knut Frodiez har anskaffet seg Rune "dyret" Mathisen på trommer.

Hammerfest fotballklubb's årlige avsluttningsfest ble sist helg arrangert på Odd fellow's i Hammerfest sentrum. Flere lokale musikere var hentet inn for å spille nedrykk's sanger og Unit five låter langt inn i de sene natte timer. Riktig selvmord's stemmning ble det rett nok ikke før Neverfjord bandet Knut Frodiez med Knut Hurti, Lasse Sørnes og Rune Mathisen i spissen ankom scenen i fokklue, tights og steinvasket dongeri. Bandet startet opp med den kjente og kjære Shania Twain låten "Man, i feel like a woman", som er på det siste albumet til gruppa. Så fulgte mye bra fra de forrige albumene, blant annet "Vadsø, du hærlige Vadsø", "500 miles to Vardø(and i got my speeding boots on)" og "Hasvik city limit". Til slutt avsluttet gruppa med HFK sangen i en litt revidert utgave, som gikk noe slik: HFK, hvit å blå,  å liten stå....vi røkke ned å vi score lite mål....Vi skal til Vardø,Mehamn å Vadsø...Vi tar dæ på , så får du stå.?.....
    Etter at Knut Frodiez forlot scenen klokken 05.24 søndags morgen var nedrykksstemningen upåklagelig, og en kunne skimte tårevåte solariumsbrune HFK medlemmer synge Jack Berntsen låter i takt med den oppadstigende morgensola som dryppet av morgenfrost. Et sørgelig syn ville nok noen hevde.
    Gruppas Manager Eirik Torbergsen var mer enn godt fornøyd med den nye trommisen Rune Mathisen etter konserten. Mathisen var ifølge våkne lyttere flere ganger i takt med sine medspillere på bass og gitar, og noen ganger til spilte han på samme sangen. Frontfigur i gruppa Knut Hurti sa etter konserten at gruppa nok til neste år bør bli enda mere samspilt dersom en skal spille på nedrykk's festen til BUL også. Vi ønsker HFK lykke til i fiskeri serien.