ENDELIG NYTT MATERIALE FRA ROCKERUPPA KNUT FRODIEZ!

Fuzzy tunes?
Coveret på den nyeste plata til Knut Frodiez som er kalt "runaway points" viser Knut Hurti på gitar, Lasse Sørnes på bass, og en ukjent tredje mann på tromme. Bildet er tatt bak S-laget i Kvalsund.

Endelig har Lasse Sørnes og Knut Hurti kommet ut med nytt materiale. Den nye plata Runaway points kommer i salg allerede neste uke og rapporter innad i det tunge miljøet sier at plata er temmelig samspilt. Gruppa Knut Frodiez som tidligere har utgitt platene 4 daga i fjærsteinan og Hey, i love backgammon sier til avisen Norge blør at den nye plata ikke bare er mere samspilt enn de forrige, den er også et kvalitetsmessig steg i riktig retning, da både mikrofoner og "ekko" effekter er tatt i bruk.
    I forrige uke hadde gruppa året's første scene opptreden inne på scene vest på Oddvar's landhandel  i Kvalsund, og via interne rykter skal ikke konserten ha trukket mere enn de daglige kundene. Arrangør og manager Eirik Torbergsen sier på telefon at det eneste som smeltet i lokalet var varene i frysedisken, da vi måtte trekke ut støpselet for å få plass til kassetspilleren, men gutta nekter å gi opp. På torsdag skal gruppa ha releaseparty på Klubbukt samfunnshus, og vi regner med hæla i taket stemmning dær også, legger Torbergsen til.
     Frontmann og gitarist Knut Hurti sier at sangene på det nye albumet er mye hardere enn hva materialet på de forrige var. Han sier også at tittelsporet "runaway points" har fått en såkaldt "repeat 9" i Hammerfest lokalradio, dær den blant annet kommer til å bli spilt hyppig i pause innslagene i radiobingoen. Lasse Sørnes hevder på sin side at hans egen sang "asfalt e hårdere en grus" er den som virkelig setter standaren på plata. I tillegg har gruppa blitt kontaktet av Hammerfest fotballklubb som vil ha en av de nye sangene som klubbsang. Det gjelder en heseblesende cover verion av Shania Twain låten "Man, i feel like a woman", som visstnok skal være av innterresse for HFK.
    Til slutt verserer det stor forundring om hvem som er tredje mann i gruppa?, hvem kan det være?....