GEIR ODIN NILSEN SKAL HJELPE HAMMERFEST FOTBALL KLUBB UT AV EN TUNG SESONGSTART!!

kan Geir Odin's finter sende HFK til himmels?
Geir Odin Nilsen har allerede fått utlevert ny shorts, nye strømper, solkort og et sett Wella hårfarver, som er obligatorisk i HFK

Hammerfest fotball klubb har slitt med måltørke og svært dårlig "look" faktor i det siste. Svært mange av spillerne har fått irettesettelse av ledelsen for å rett å slett se "ræva" ut. Ledelsen er langt i fra fornøyd med den nye "homo" looken som har fått innpass blant spillerne. Det er hær Neverfjord's eminente, og om ikke brilliante spiller Geir Odin Nilsen kommer inn. Han skal heve bondestandarden på laget og få vekk noe av det dårlige ryktet laget sliter med. Blant pappagutter og dandy'e pottesveiser med lyse striper ned til skulderbladene er Nilsen et friskt pust inn i laget, noe som kan få oss dødelige til å gå å se en HFK kamp uten å måtte vaske hendene i billettluken.
    Etter at Eivind Eriksen pakket den lilla håndveska og flyttet til Bodø har mangelen på fart og ekstreme ferdigheter vært svært synlig. Gamle utrangerte spillere som for det meste holdes sammen av knestrømpene og en stramt knyttet shorts har ikke vært noe å skrive i media om, men nå kan det endelig snu seg. Nilsen overgår etter vårs mening Eriksen, og det er kun snakk om en liten dose IQ, trening og litt tid, så burde Nilsen være en spiller i eliteklassen. Vi ønsker Geir Odin Nilsen lykke til og takker for alt du gjorde for oss. Vis dem hva gutta fra landet står for. Vis dem skitlukt, høy bondefaktor og tekniske finurligheter du ikke skjønner bæra av selv, stå på du er toppen!.