"VÅRRES GUTTA" SKUFFET FANSEN...

Mens den ene fyller p�, s� slepper den andre ut...
"Vårres gutta" var mere intressert i å spille lommetennis enn five-a-side...

Vi kan herved bekfrefte ryktene som sto i Finnmark Dagblad at "vårres gutta" ikke kommer til å få møte storheter som Rosenborg, Molde, Brann og skjeldstadkammeratene i en eventuell Norges finale i fiva-a-side. Neverfjord ble dessverre slått ut i første runde i den lokale turneringen i Hammerfest i helga. "Vårres gutta" gikk gjennom hele turneringen uten en eneste seier, men klarte allikavel å spille seg til Kvartfinale. Leder i fotballgruppa Eirik Torbergsen sier at han hadde håpet på finaleplass og seier, men istedet ble det outsidere'n HFK som stakk av med det edleste trofeet. "Vi skuffer fansen med slike dårlige resultater", legger han til. Til slutt ville Torbergsen oppfordre "vårres gutta" til å få tømt rognposan før de møter opp på kamp neste gang,  for å resie helt til byen for å stå å nappe i løken er vi ikke tjente med, la han til til slutt.


"Frankie" viste oss den tyngste finta som til dags dato har vært utført på slett parkett.

Det er svært vanskelig å trekke fram lyspunkter fra en slik turnering, og visst vi trekker fra den nye spiller-looken med såkalt "piasavaflipp", kort forklart flippskjegg som kan stusses med saks, sitter vi igjen med svært lite å skryte av. Men som sagt tidligere, en finner IQ selv helt ute på strømsnes, og da kan man vel finne lyspunkter her å da. Frank "frankie" Breivik viste oss det tyngste løpet og den tyngste finta som noen gang har vært prestert på flatt parkettgulv. "Frankie" driblet alle motstanderens spillere med innøvde overstegsfinter, skuddfinter og til slutt den gamle gode leikaringfinta, for så og sette ballen elegant i mål. Ubekreftede rykter sa at energiforbuket under dette løpet var så høyt at det måtte meldes strømstans på området Bekkarfjord-Hopseidet for et par minutter. Frank sier selv til avisen Norge blør at han ikke er fornøyd med lagets innsats, men at han har klokketro på opprykk til neste år.

Heggem, bror til Vegard er klar igjen
Heggem stilte opp uten halebein...

Rolf Heggem klarte etter legen's godkjenning å stille opp i helgen's Unic-cup, men slet med store smerter. Det så lenge ut til at avliving var den mest humane måten å dempe smertene på, men som vi alle vet er Rolf en god sadist, og ikke kjent for å gi opp selv om han mangler en kroppsdel eller to. Heggem fullførte turneringen uten å spille sadistisk godt, men sto heller på det jevne. Alt i alt en heller dårlig turnering fra "vårres gutta", men en godt utført treningsøkt.