SESONGSTARTEN NÆRMER SEG, OG "VÅRRES GUTTA" ER SNART KLARE...

Noe kan se voldsomt ut, men i virkeligheten er det enn� mere voldsomt
"Vårres gutta" finpusser formen før sesongstart. Hær blir Tor Espen Olaussen strekt ut etter en hard treningsøkt. Olaussen sliter med en strekk i låret, men sier til avisen Norge blør at etter at bildet ble tatt har han slitt mere med kontinuerlig "ballstrekk".

Sesong 99 står for døren og Neverfjord playboys er snart klare. Trener Knut Hurti driver nå og finpusser på formen til "v årres gutta" og selv om noe av finpussingen(se bildet over) kan se en smule brutal ut, er det kun til spillernes eget beste. Blant spillerne som sliter med småskader er Tor Espen Olaussen, Geir Odin Nilsen og Jon Olaf "joffa" Johansen, men alle spillerne ser ut til å bli klare til neste helg.
    Som vi alle vet har Nerskogen IL reist til Danmark for å forberede sesongstarten. Leder av fotballgruppa i Neverfjord Kjetil Hafnor lover sine spillere at de ikke skal være noe dårligere. Han sier til redaksjonen at spillerne skal få sin oppkjøring på Skaidi turistcenter neste helg. Dær vil det bli holdt 2 treningsøkter, en økt langs veikanten og den andre økten på andre siden av veikanten. Hafnor lover også at spillerne mot et lite pristillegg kan få servert middag. Hyttene som spillerne skal overnatte i er også utsøkte mener Hafnor.....

SAS hotellet p� Skaidi har aldri blitt en publikumsmagnet...
Standaren på hyttene har aldri vært bedre. Til venstre kan en se spillerhytten og til høyre er lederhytten.

Det er slike ting som får spillerne til å yte det lille ekstra i kamp legger Hafnor til. Trener Knut Hurti ser på forslaget som en ypperlig sjans til å øke intensiteten på treningene. De siste treningene har vært av litt forskjellig kvalitet og vi trenger en liten oppkvikker sier han idet han skrur på ansiktssolen og trekker ned buksa. Vil du høre va Hurti mente om den forrige treningen? ja trykk hær Hurtispeak3 .