NEVERFJORD'S NYE KEEPER DUELLANT MÅ HA OPPHOLDSTILLATELSE PÅ BORTEKAMP!!

Rune Mathisen, nok et skudd ut l�ved�ra?
Det noe undervurderte keepertalentet til Rune Mathisen blomstrer mellom stengene til Neverfjord IL, men vil stivbeinte regler for straffedømte i andre kommuner sette en stopper for det hele?

Rune Mathisen utfordrer Neverfjord's ubestridte ener bak stengene Børge Nilsen til duell. Mathisen mener verken Neverfjord eller et 7 meter's mål er stort nok for dem begge, og mener at med et overraskende spiss-spade slag i bakhodet på Nilsen kan komme til å sette ham ut av spill for en stund, og gjøre han selv til førstevalget til trener Knut Hurti. Børge Nilsen sier til avisen Norge blør at han ikke vil kommentere saken, men vil gjerne påpeke at han godt kunne tenke seg litt konkuranse.
    Trener Knut Hurti begløder sin glede over at han har fått nok et keepertalent mellom fingrene, men påpeker samtidig at en ikke må ta gleden på forskudd. Hurti har nemlig undersøkt med lensmannskontoret i Loppa om Mathisen har innreise tillatelse i Loppa kommune,og svaret er forløpig negativt. Det samme gjelder Kautokeino, Kvalsund og Porsanger kommune. Leder for fotballgruppa Kjetil Hafnor er på sin side i full gang med å skrive søknader om oppholdstillatelse for Mathisen i disse kommunene, og regner med at de gir han under et moderat vakthold muligheten til å tilbringe en fotballkamp på stedet.
Vi ønsker Rune Mathisen velkommen til vår klubb.