ÅR 2003:  "VÅRRES GUTTA" KAN UTSIDEVENDINGER, Knut Hurti 9/4-99

Trener Knut Hurti, en strateg uten sidestykke langs fj�ra i Neverfjord
Trener Knut Hurti fortsetter å sjokkere spillerne på Neverfjord. Ikke bare har treneren mistet sin tyrkiske hudfarve og aksent, han har også nå sagt at "vårres gutta" skal kunne utføre utsidevendiger innen år 2003!!!

Først gikk Trener Knut Hurti i solstudio sammen med HFK's Piz Buin representanter, så benyttet han arbeidsledig ungdom til å planlegge oppspill's mulighter, og nå påstår han at Neverfjord's begavde spillere skal klare å lære seg en utsidevending innen år 2003. Innad i styret til Neverfjord IL har det blitt pønsket om at Knut Hurti ikke er forberedt på år 2000, og at dette kan komme til å få konsekvenser på treningene etter årtusenskiftet. Hovedpersonen selv tar det hele med stor ro og forsikrer at ingenting er galt, og at alt er under kontroll. "Vi må få innøvd vendingen slik at vi er like fortolig med den som vi er med bruken av en ostehøvel, steget en tar for å gå opp trapper og skinnet en drar når en har en dag for seg selv på jobben", legger han til idet han skrur på solen(35 min m/ansiktssol), hopper i leopardtrusen og legger seg ned for å bli en grad likere Martin Luther King.
    Så kan vi også nevne at Søndagstreningen har blitt flyttet fra 19.00 til 17.30, så ser du en spiller på Neverfjord IL vandrende langs veikanten med en snickers i baklomma, ja så gi mannen en beskjed om at treningstiden er flyttet....