TRENER KNUT HURTI VISER HFK OG NERSKOGEN AT DE KUN ER STATISTER...

Terje Hansen look
Bildet viser før og etter solariumskuren som trener Knut Hurti har gjennomgått i samarbeid med HFK.

Som i et ledd av at spillerne på Neverfjord IL følte at de ikke hadde en "dandy" nok trener med gullsmykke i halsen, trusestripe i ræva og en dempet brunfarve i ansiktet, har trener Knut Hurti bestemt seg for å gi etter for massene. I samarbeid med HFK's fremste eksperter på området har Hurti tilbrakt nesten like mange timer i solen som han har gjort i sine egne underbukser, og ifølge en uttalelse innad i HFK miljøet er resultatet overraskende bra. Knut Hurti selv mener han ennå har mye å gå på, men er allikavel tålig fornøyd med sitt Kunta Kinte look. Det eneste han har å utsette på er en halvfet hvit stripe som går opp og forbi navlen. HFK's eksperter på området hadde ingen snarlig løsning på problemet da de ikke hadde vært borti det før.

En plan er mere en ingen plan
Som et svar på Nerskogens økende bruk av taktikk, har Trener Knut Hurti brukt uortodokse metoder for å fiske opp taktiske disposisjoner som vil overgå alt annet som tidligere har vært vist.

I samarbeid med Fiskeriarbeidernes fellesforbund(til høyre) og gutter i fritt fall(midten) har trener Knut Hurti kommet opp med noe han mener vil matche Roger Finnjord's(trener Nerskogen) taktiske ideer. Neverfjord fotball har fått tatt en uofesiell titt på planene og kan konkludere med at gutta har gjort jobben sin. Hær går det meste i koder og vi kan foreksempel nevne at en 7B er en corner med innoverskru, en 6E er et femmeter spark uten tilfart, og en 9a-4 er et såkaldt tverrspark som skal skille høyre rompeball fra den venstre med en halvmeter. Ellers er det satt opp mange alternativer om oppspillsfasen, og bildet over viser en av dem(FIG F8). Nyvalgt leder i Fotballgruppa Kjetil Hafnor sier til avisen Norge blør at han er meget glad for at Knut Hurti ansetter arbeidsledig ungdom inn for å gjøre hodearbeid på fritiden sin, så får vi se hva planene kan føre til....