NYE SPILLERE KLARE FOR DYST!!

Look faktoren har enn� noen hakk � g� p�...
En pressesky, men fattet Trond Martin Sivertsen og en meget PR-kåt Daniel "ortaga" Robertsen er begge klare for å løfte "vårres gutta" opp i den divisjon de hører hjemme i.

Nye spillere dukker opp som ost rundt en "sprellemannspikk" når Neverfjord IL lokker med hyttetomter, spraymaling og fulle melkespann med "fjøswhiskey" for å rekrutere spillere. De to siste stjerneskuddene er ingen ringere enn Trond Martin Sivertsen og Daniel Robertsen, som begge tidligere har spilt på HFK. Trond Martin som i gjesteboken krever å få sitt bilde tredd over øyenlokkene til alle våre kjære lesere, sier via fax at han med høy kneføring, stiv nakke og en pakke snickers på innerlomma vil komme til å heve standaren på løp uten ball. Sivertsen har vist fine takter og trener Knut Hurti er meget fornøyd med nyvinningen.
    Daniel Robertsen som på bildet kjører en 2 uker gammel forlenget "Ron Hansen" sveis til ære for sine nye lagkammerater, sier han er klar for en økende "look" faktor, billige damer i do kø og et håp om evig heltestatus i Neverfjord. Robertsen's varemerke er føtter som slår som en "kaninronk" i parkettgulvet. Hurtige vendinger, kjappe finter og et godt blikk er også detaljer som Knut Hurti priser sin nykomling for. Vi ønsker begge velkommen til klubben og håper dere vil trives.