EN UTTALELSE FRA EN NEVERFJORD LØKNAPPER HAR SATT HODENE I FYR HOS KRISTELIG FOLKEPARTI

Misforst�tt eller ikke?
Et medlem i Neverfjord's uofesielle supporterklubb "Neverfjord løknapper's" har via avisen Norge blør blitt anklaget for å ha uttalt en nedverdingende kommentar om Manchester united's spiss Andy Cole.

En tilfeldig og svært uskyldig uttalelse har skaket store deler av den mest radikale delen av Krf. avdeling Kvalsund, som til avisen Norge Blør sier at de er sjokkert over måten den fargede spilleren ble nedverdiget på.  Hovedpersonen selv hevder kommentaren aldri var rasistisk ment, men at den like i ettertid kunne høres sånn ut. Ifølge hovedpersonen's ekteman foreløp situasjonen seg slik:
1. Man. United har fått tildelt straffe
2. Andy Cole går fram til straffemerket og skal ta den
3. Hovedpersonen uttaler seg da slik: " Det blir aldri mål, han har brent før"
4. Ektemannen som selv er en ivrig Løknapper holdt på å få hele taffelsticksposen i vranghalsen da han hørte denne kommentaren.
5. Andy Cole bommer.......

Hovedpersonen som forøvrig er en kvinne i sin aller fruktbareste alder(ifølge ektemannen) har skrevet et maskinskrevet brev til Kvalsund krf. der hun prøver i fire akter å forklare at kommentaren kun var ment som en opplysning om at spilleren kanskje kom til å bomme. Neverfjord løknappers hovedsupporter Alf Magne Kristensen har opplyst til oss at han kommer til å ta opp saken på neste styremøte i supporterklubben, han la også til at dersom spriten på møtet smaker like dårlig som denne kommentaren kommer ikke han til å forfølge denne saken lengere enn til barskapet.
Vi, ja vi vi elske løknapperan vårres, dokker e hærlig....stå på!!