"VÅRRES GUTTA" IKKE MERE ENN ET PAR NAUTISKE MIL UNNA ALTA!!

Neverfjord's gutter sikter aldri h�yere enn en kan se..
Vinterserien i fotball starter i helgen og "vårres gutta" ankommer havnebassenget i Alta med opphovnede muskler, lekre tatoveringer og en Rana plast 16 med en 9,9 hester's Mercury.

Endelig kan Neverfjord's frittgående kalver få lov til å boltre seg i Finnmarks storstue, Finnmarkshallen. Trener Knut Hurti og resten av vårsleppet lander med båt i Alta tidlig lørdags formiddag, og skulle etter planen ganske nøyaktig ankomme hallen sånn en halv time senere. "Vårres gutta" har denne gangen valgt å lande i Alta med båt, og kun en pissepause i Lerresfjord og en overnatting i Sirma står nå imellom Neverfjord's ankomst i Alta.
    Det var dessverre helt umulig å få en offesiell kommenter fra de påtroppende Neverfjord spillerne som la fra kai, og det eneste en kunne høre var Knut Hurti's fortvilte røst som spurte 1.påhengsmotorfører Vidar Kristiansen om(ordrett sitert) "Kæm inni saltsmetti e det som har vært å fyldt diesel på kanna?". "Vårres gutta" ble sett roende ut av Forsølsundet en time senere. Senere på kvelden lyktes det oss å få kontakt med Neverfjord's helter via den elektriske telefonen. Altmuligmann Ivar Sørnes kunne konkludere med at han trodde det kom til å bli en hard helg, spesielt den andre kampen på søndag, da han neppe tror "vårres gutta" denne helgen kan stille fulltallig. Leder av fotballgruppa Tor Espen Olaussen kunne på sin side bringe fram en nyhet fra akterenden av båten som har satt fart i ryktebørsen på begge sider av Rognsundet, "vi har et hemmelig våpen!!".

En...to....tre, hvem er det?
Hvem er det som er så hemmelig at selv leder i fotballgruppa Tor Espen Olaussen må holde munnen slik at han ikke svelger saltvann....
EKSKLUSIVT
NEVERFJORD FOTBALL VÅGER SEG Å VISE HANS SANNE ANSIKT VISST DU LOVER Å HOLDE KJEFT... TRYKK HÆR SÅ KAN DU SE

Still opp i Finnmarkshallen i det antrekket du trives best i og hei "vårres gutta" i land. Så får vi bare håpe på noen godbiter på banen fra Neverfjord's wonderboys som kan varme publikum og få småjenter til å føle at mensen ikke er noe å skamme seg over, see ya!!!