NEVERFJORD LEKTE MED ALTERNATIVE ALTAVÆRINGER!!

Look faktoren er til � ta � f�le p�...
Med en tidsriktig OAO mote stil-longs tredd oppover langs lårmuskulaturen prøver Lasse Sørnes å vise med fingerene hvor mange mål han scoret under treningskampen, kanskje ikke så lett med 47 kromosomer?, Sørnes scoret 3 og var med på knuse Rafsbotn 5-1 i årets første treningskamp.

Året's første treningskamp gikk av stabelen i Finnmarkshallen i Alta. Neverfjord's gutter hadde trosset uværet over sennalandet kun iført sine OAO collection's stil-longser og et sett ørevarmere, og ankom hallen lett syngende på gamle Jack Berntsen viser, som fortsatt er sin årgang verdig. Trener Knut Hurti var før kampen redd for at avstander skulle komme til å felle "vårres gutta", som kun til nå i år har spilt five-a-side, men avstander har aldri vært et problem for Neverfjord's ukronede playboys, som hevder de er det eneste laget som kan suge seg selv uten å måtte krumme nakken. Målene kom på følgende måte:
1. Lasse Sørnes vender av spiller på midtbanen og spiller til Odd Arne Olaussen. Odd Arne slår en millimeter passning til Geir Odin Nilsen som "girer" ned og forserer forsvaret. Nilsen skal akkurat til å penetrere ballen i mål, idet han ser i "kvitøyet" at Lasse Sørnes står bedre plassert. Nilsen passer til Sørnes som åpner ballet med 1-0.
2.Frank "dublin" Hauboff passer til "the flaying fiskelver" alias Karl Inge Svendsen som igjen sender en løpeball til Geir Odin Nilsen. "GEO" hevder selv at "det fatnet fyr" i skoene da han sprintet fra forsvaret og meislet ballen i mål, 2-0.
3.Tor Espen Olaussen kommer drivende opp langs venstrekanten, og sender ivei et uberegnelig tåskudd, som reflekterer i adamseplet til en motspiller og rett i føttene på Geir Odin Nilsen som scorer enkelt, 3-1.
4.Lasse Sørnes tar ballen på midtbanen og dribler av hele bingorekka på samfunnshuset i Rafsbotn, 4-1.
5.Tom "petty" pedersen kaster et glimrende innkast i føttene på Lasse Sørnes som igjen forserer et par stykker og skyter fra 19 meter, keeperen følger tyngdekraften idet han faller mot ballen, men desseverre altfor sent, 5-1.

The wolf og dublin debuterer med l�ken i fatle
Neverfjord's to debutanter Frank "dublin" Hauboff og Alf Petter "ulven" Willhelmsen gjorde sine saker meget bra.

Trener Knut Hurti var etter kampen ikke spesielt imponert over motstanden, men var tålig fornøyd med det hans eget lag presterte uten å være iført sine klassiske selskapstruser. Særdeles fornøyd var han med back/midtstopper rekka som fikk pollen varslerne i alta til å vise rødt utslag idet de sparket luften full av Rafsbot'ninger. Ellers var midtbanen tidvis meget god, og angrepet likeså. Vi må si oss bra fornøyd med den første treningskampen dette året, og håper fortsettelsen smaker like godt.