KEEPER BØRGE NILSEN FISTET TIL CORNER!!!

Nilsen tygger ikke Kokelvv�rimger med j�kslene
Målmann Børge Nilsen måtte ta seg en velfortjent pust i bakken etter en vidunderredning midt ute i treningen. Nilsen hang som en frossen akkar under tverrliggeren idet han fistet ballen til corner....

Neverfjord's keeper Børge Nilsen er ikke kjent for å pisse på hushjørnet idet han kommer 5 minuttet for sent hjem fra treningen, og keeper Børge Nilsen er heller ikke kjent for å slippe såkaldte "europris" mål inn mellom stengene han vokter, ihvertfall ikke den siste uka. Han har brifet så på de siste treningene at spillere nesten må begynne å plassere ballen idet de fyrer av skudd. Værst gikk det utover Neverfjord's ukronede skuddhest Odd Arne Olaussen som laddet et alvorlig tungt og godt plassert skudd mot målet til Nilsen. Olaussen viste et klassisk selvsikkert V-tegn til tilskuerne som hylte av begeistring og kunne begynne å forberede seg på Olaussen's klassiske målscoringsdans, men husk det som står i 3.Mosebok, kapittel 5 "en skal ikke spise fisken før den er kokt, en må ta den ut av embalasjen først". For idet skuddet er på vei mot buret bestemmer keeper Børge Nilsen at Olaussen skal få smake egen medisin. Nilsen tar sats, strekker ut albuene og langer ut. På et brøkdel av et minutt henger Børge Nilsen under tverrliggeren og fister ballen til corner.
Slike ting vil vi se av våre keepere, og når Børge Nilsen viser slike fantastiske takter er det bare å glede seg til sommeren.
PS! EN BONUS TIL DEG SOM ELSKER OSS, HØR HVA TRENER KNUT HURTI MENTE OM SISTE TRENING!!! HØR HURTISPEAK2