NEVERFJORD'S "KOM I FORM" GRUPPE ER KLARE FOR ROMJUL'S TURNERINGEN

Olaussen junior er godt vant med noe som s�r mellom f�ttene...
Neverfjord's lengste "slåttahjelp" Odd Arne Olaussen er i storform og kommer ganske sikkert til å prege 3 dager's turneringen i Isbjørnhallen med sine sakte gjennomløpninger og sine slepne avdriblinger.

I romjulen arrangeres det en aldri så liten uhøytidelig fotball turnering for aktive og uaktive i Isbjørnhallen. I samsvar med FN dagen meldte Neverfjord's gutter på to lag til denne turneringen, og ifølge ubekreftede rykter skal begge lagene være fullgått av julegløgg og godt humør idet de ankomer banen i sine komfirmasjonsdresser. Dessverre for Neverfjord's stormfulle fisringer må de starte de fleste kampene med 4 mål baklengs fordi reglene om aktive spillere sier så.
Neverfjord løknappers er laget til "vårres gutta" som er i den hardeste gruppa, og spillende leder for laget Lasse Sørnes sier til avisen Norge blør at han skulle bli meget overrasket dersom ikke laget hans skulle nå helt til topps i denne turneringen.  Leder og hurragutt for det andre Neverfjord laget Knut Hurti reserverte denne glosen til avisen, "dersom æ en dag finn ut at æ må sitte på knær for å bite mæ albuen, ja da tænke æ vi skifte taktikk". Tolket vi denne kommentaren riktig burde det ikke bli sådd tvil om Hurti's hensikter med turneringen. Hurti vil bli best. Til slutt vil vi ønske "vårres gutta" tillykke med turneringen og ønsker alle dere dær ute med en hånd på løken og et hjerte av gull, en god jul.