0-4 vant "vårres gutta" uten store problemer

Sørøya du e fin du sang Eirik Torbergsen etter en hard utekveld på Kjosen gjestegiveri i Breivikbunnen. Torbergsen hadde brukt hele natta på å vise de fastboende hva som er inn på fastlandet omdagen, når det gjelder dansesteg. Etter en slik oppvisning hadde resten av "vårres gutta" mye å leve opp til i dagens kamp mot Sørøy/Glimt2 på Sørvær stadion. Neverfjords spillere virket sliten etter gårsdagens kamp mot sandland, men lovet trener Jon Einar Strige at vi skulle stå på til nest siste åndedrag. Sørøy/Glimt stilte til start med tarmsprengte øyværinga, som ikke skiller klien fra hveten om de skulle få sjansen.
                      Vegard Johansen            Kjetil Hafnor          Steve Sørnes
Runar Fagerlund      Jørn Stian Olsen     Lasse Sørnes      Knut Hurti        Tor Espen Olaussen
                              Odd Arne Olaussen           Raymond Fjellheim

1.omgang:
"Vårres gutta" startet veldig avventende, og så ut til å være angrepet av akutt melkesyre de 10 første minuttene. Selv Snorre Sjursen som har lagt opp for 5 år siden, presterte å finte litt før han hardt og brutalt ble lagt ned i bakken av en syreholdig Neverfjord spiller. Sørøy/glimt presset litt fdu er ute på byen om du har en poppeklar kvise midt på nesen. Nok var nok tenkte Lasse Sørnes etter ca 20 minutter, og satte nå standaren som "vårres gutta" skulle komme til å følge resten av kampen, hardt, raskt og litt presist. Nå våknet hele laget og Sørøy/Glimt så nå bare sine motspillere annenhver gang. Odd Arne Olaussen og Raymond Fjellheim viste nå muskler foran kassa, og bare uflaks hindret "vårres gutta" fra å ta ledelsen.

omgangen ebbet ut med slitne Sørøy/Glimt spillere og tente Neverfjordinger.

2.omgang:
10 minutter er gått når Neverfjord spiller seg nydelig oppover på banen. Odd Arne Olaussen gir en nydelig gjennombruddspasning til Lasse Sørnes, som krangler ballen i mål, 0-1. Nå så det ut til å være kun et lag på banen. Men opptelling viste at det var 23 mann på banen. "Vårres gutta" dominerte fullstendig, og slikt press gir resultater. Tor Espen Olaussen skyter et skudd fra ca 20 meter, som keeperen gir en retur på. Lasse Sørnes fanger opp returen, og passer tilbake til toppscorer Odd Arne Olaussen, som får drømmetreff, og får målet til å virke mer som en sprengt fisring enn et 7-meter's fotball mål, 0-2. Omgangen er ca 30 min. gammel da Runar Fagerluind driver opp langs høyre kanten. Fagerlund ladder 45 cm med sko og sender i vei det vi kaller en lutfattig tarmoter, som spratt to ganger før den spratt i mål, 0-3. Nå skar det ene etter andre glimrende angrepet gjennom en sliten og sur forsvarsrekke hos Glimt. Det siste målet kom etter at Knut Hurti legger et flott frispark inn i feltet som reflekterer, og treffer Jørn Stian Olsen's høyre skank. Målet blir godkjent og det står 0-4. Hurti kan også notere seg et stangskudd etter en nydelig volley innenfor 16 meteren. Sørøy/Glimt fikk lite og ingenting til, og kan nok registrere sin farligste sjanse på frispark etter 40 min av andre omgang. Yngvar Moen reddet frisparket i rein Bollywood stil.

Denne kampen ble en rein maktdemonstrasjon i kondis, energi og glimrende spill. Petter Bredesen kom inn for Steve Sørnes i andre omgang som hadde legger stive som en pakke sopps spagetti. Petter gjorde en glimrende jobb, og fikk vist at han duger for laget. Karl Inge Svendsen kom også innpå etter at Raymond Fjellheim blir tatt ut etter lang måltørke. Karl Inge fikk vist seg fram positivt, og melder seg på alvor i kampen om toppplassen.
Trener Jon Einar Strige vil trekker fram midtbanen i dagens kamp, og gir dem toppkarakter for glimrende spill.