NISSE Zi-1 LANSERT PÅ KVALSUNDMESSA

Multimobiltelefonen nISSE Zi-1 ble lansert i all hemmelighet under Kvalsundmessa forrige helg.

Nokia, Siemens, Ericsson og nISSE var alle representert med hver sin stand ved årets Kvalsund 2000 messe på miljøbygget, og det skulle overraskende nok bli nykommeren nISSE som ble det store samtaleemnet under messa. nISSE cooperatives inc. som er et elektronikkfirma innen Pedersengruppen, har i det siste skapt en hype rundt seg selv og lanseringen av nISSE Zi-1, og endelig skulle vidunderet bli vist fram i all enkelhet. Nils Per Mortensen som er gjestespiller og tidligere storscorer på Neverfjord IL er grunder og hypotetisk leder i firmaet som nå sår gull i potetåkeren og begynner å spille basun uten strenger med de store. Med nISSE Zi-1 regner det lille firmaet med å kapre 10-15% av det totale mobilmarked nord for Klubbukt.

nISSE Zi-1 en trebåndstelefon!

Den øverste luka blir kallt "Pettersen luka" og har dekning for alle med etternavn Pettersen/Pedersen. Fungerer også på kanal 13(386 Khz)

Midterste luke er laget for telefonsamtaler mellom mange brukere(maks 2 stk). Fungerer mellom kl 14 og 15 for folk bosatt mellom Klubbukt og Kvalsund

Så endelig, den nederste luken skal fungere innenfor GSM systemet. Denne luken har full-duplex, leppevibrator ved minuttvarsling og støysvak mikrofon i asbest 

 

Med disse funksjonene burde målet være innenfor en albues rekkevidde. Men i nISSE Zi-1 har flere fantastiske funksjoner på lager: 

-nISSE Zi-1 kan veksle mellom samtaler(luker) samtidig

-nISSE Zi-1 har automatisk samtaleavbryter ved samtaler over 10 minutter(luken slås igjen automatisk)

-nISSE Zi-1 har egen tommelvarmer

-nISSE Zi-1 kan med leppevibratoren i luken løse opp stive ansiktsmuskler

-nISSE Zi-1 leveres også i grønn, blå, lilla og "Pettersen hvit"

-nISSE Zi-1 leveres med veske produsert av Felleskjøpet(en hel dress)

-nISSE Zi-1 er både størst og tyngst på markedet.  

 

Telefonen vil mest sannsynlig være på markedet i løpet av nyåret, og vil ha en utsalgspris på ca. 1190,- med tegning av nisse standard abonnement(4 års bindingstid). Telefonen kan også leveres med nisse flyktningabonnemang(2 års oppholdstillatelse).

Vi gleder oss til denne smukke telefonen entrer markedet og håper på suksess for nISSE cooperatives inc.


HARTLESS ENDELIG UTE MED GREATEST HIT!!!

Last ned "Vi skal til alta" med å trykke på bildet

Alle 80-talls band med respekt med for seg selv gir ut en greatest hit's plate, og Hartless kunne ikke være noe dårligere. Gutta kommer med plata "greatest hit, vi skal til Alta" , som ble spilt inn i 1984. CD-coveret ble tatt under en fotosession i Karibien i forrige uke, og er vist på bildet over. Espen Larsen som står til venstre tilbrakte en hel uke i Karibien for å finne den riktige locationen for bildet, og insisterte på at bildet skulle tas med en gang Sørnes ankom disse sydlige breddegradene, som forøvrig bildet helt klart viser.

Lasse Sørnes har brutt ut av gruppa Knut Frodiez og har istedetfor startet opp smørduoen Hartless, som var toneangivende tidlig på 80-tallet. Sørnes mente han trengte en større utfordring enn å spille på nedrykk's fester arrangert av HFK, BUL, osv. sammen med Knut Frodiez, og mente tiden var inne for utvikle seg vidre musikalsk. Så derfor ringte han opp tidligere bandmedlem i Hartless, Espen Larsen for å høre om han var interessert i å starte opp den gode gamle Duoen igjen. Larsen var like lett å overtale som en Labrador foran en boks med hyser.

For å få en flyingstart har duoen valgt å først gi ut en greatest hit plate dær den kjente hiten "Vi skal til Alta" er spilt inn i to versioner, en (original mix) og en (Kokelv mix). 

Gutta opplyser at plata er til salgs fra neste mandag i butikkene. Larsen og Sørnes opplyser også at de vil signere de 20 første platene som blir kjøpt. Det legges 26 plater ut for salg i første opplag. Til avisen Norge Blør opplyser Espen Larsen at gutta holder på å spille inn en helt ny plate som skal hete "Fire daga i fjærsteina", som ikke bare vil inneholde Larsen og Sørnes på vokal, men også andre frivillige. Så dersom du mener du er innehaver av en sånn passe bra sangstemme, så ta kontakt med gutta under lanseringsturneen mellom Kokelv og Havøysund. Gutta vil holde en audition på Klubbukt grendehus Torsdag 25 mai. Møt opp!!!

For å laste ned singelen "Vi skal til Alta" (original mix) så trykk på bildet under!!!!!!

Trykk på bildet for å laste ned sangen!!!!

Bildet viser baksiden av CD-platen. 


 

MYE GOD BANNSKAP I VINTERHELVETE HÆR I NORD!!

Et god ord om han satan og kompisan hannes bedre som regel humøret hær..

Som å måkke kuskit med ei høygripa, mente sjåføren av bilen som var godt innesnedd på veien opp mot prærien i Hammerfest.

Alvorlige snømengder har satt språkformidlingen mellom værgudene og den lokale befolkningen i full sving. En spade er ikke en spade lenger, men et språkfordervende instrument en tar i bruk når en har noe meget tungt på hjertet eller foran og bak bilen. Neverfjord fotball's utsendte brukte igår scooter som framkomstmiddel hele ettermiddagen for å lodde stemningen blant fastkjørte bilister på tur til og fra Prærien i Hammerfest. Hær var det klart at det var meninger som strakk seg langt over kupehøyden inne i de nedsnedde bilene.

Det første som møtte oss 50 meter inne i snøfonna var denne(bildet) innesnedde audien som stod som en fuktig arbeidsstøvel i en pakke med sement. Vi nærmet oss bilen forsiktig og spurte den litt oppglødde bilisten om hva han følte akkurat nå?. "Ka æ føle akkurat no, det skal æ ganke kort å forfattelig fortelle dæ. Æ står til albuan i myk sne å måkke tung laus-sne. Det e som å måkke kuskit med ei høygripa. Å så har æ gådd av mæ mokkasinan en eller fan's plass hær i myksneen, så æ står hær i tennissokka å måkke kuskit uten at æ verken vet kor utgangen  eller skoan e!!!". Eksklusivt: hør et lydopptak av kar'n dær han står å måkke sne(opptaket er tatt uten at bilisten vet om det og er 100/ ekte).. Trykk hær!!!  

 

200 meter lenger opp møtte vi en bilist i rød anorakk som hadde forlatt bilen langt inne i ei sneskavla. Mannen kunne opplyse oss at han hadde kontaktet vegvesenet og lånt 2 stk. markeringstrekanter for å markere hvor bilen står. Itillegg hadde mannen ansatt en flyktning til å passe på at ikke markeringstrekantene blåste bort. Han kunne også forklare oss på et fortståelig språk hva han ville gjort dersom han nå hadde møtt gud ansikt til ansikt. "Æ hadde stappa spadetak etter spadetak med myksne opp i rekrutten på han, så han fikk føle kossen det føles å fryse ræva av sæ"

Eksklusivt: Vi har et lydopptak av mannen dær han kommer i motvind, og en kan visst en legger god øret til høre han fortvile over snemengdene(100% ekte). Trykk hær!!!


SAMISK SPRÅK SKOLE FOR "KRATTFINNER" I NEVERFJORD?

Man bøyer ikke konsonanter på samisk, man spiser dem...
"Krattfinn" Lasse Hætta Sørnes mener tiden er inne for å starte en samisk språkskole i Neverfjord...

 "En krattfinn pisser ikke i buskene, han røyker dæm opp", har det alltid blitt sagt i det mest lunefulle miljøet i Neverfjord, og nå ser det endelig ut til at "krattfinnene" i Neverfjord endelig skal få røyke opp sine egne busker. Iniativtaker Lasse Hætta Sørnes sier til avisen Norge blør at etterspørselen alltid har vært der, og at det har kun vært snakk om manglende midler for å starte opp skolen. Sørnes legger også til at mangelen på såkaldte potensielle "krattfinner" aldri har vært så lav, og at det nå er tid for å få prosjektet på bena før de forsvinner i buskene, ler Sørnes så høyt at en kan se drøvelen banke som en hagedisse bak i ganen. Sørnes regner med at skolen blir å basere seg på plusspakken i samisk( finnfjord samisk version 2.0), og at hans egen bok "samiske vers" blir pensum.
    Sørnes sier at det er de små forskjellene som skiller det sjøsamiske språket fra det innenlandske. Han gir oss et eksempel mens han tenner en røyk og setter fyr på buksene, "Han saltsmetti Helv....., det va jo busken som skulle ta fyr", roper han ut idet han kravler seg ut av den brune trange skinnbuksa som står i fyr opp til knærne. En noe rystet men fattet Sørnes tar igjen fatt på forklaringen om de små forskjellene, og nevner et eksempel til oss mens han tørker lattertårene sine mot kofta. "Gorra loukki, udasattas lobotakrasas kuttoss", som på Sjøsamisk er "Du kan ta dæ fan på at naboen min ikke har har vaska løken før han går ut å måkke sne". Slike små forskjeller er nok til å skape mindre misforståelser, som kunne vært unngått med en større forståelse for det innenlandske språket.
    Til slutt vil Sørnes minne alle elevene som har lyst til å søke dette 8-måneders kurset for "krattfinner" langs sjøkanten at søknaden må være på bordet innen en uke, og at truckførerbevis ikke er godt nok for å bli tatt opp på første inntaket. Møt opp!!


STOR NORDISK KONDOM TEST GIKK RETT I VASKEN!!


Det Nordiske kulturelle råd sammen med Svenske sigøynere hadde i siste utgave av Norge blør en offesiell test av kondomer en får kjøpt på Narvesen kiosker rundt om i Scandinavia. Testen gikk ut på å finne den kondomen som har størst slite evne, den som gir mest friksjon og den som sprekker først når den puttes i rompa. Men å arrangere en kondomtest skulle bli vanskeligere enn de fleste hadde forestilt seg. Med 17 mannlige Sigøynere, 13 mannfolk og en varmblodshest skulle det vise seg å bli det reneste kaoset. De to kvinnelige deltakerne Sutta Berg og Freidun Martinsdatter som av tidligere erfaringer hadde deltatt i en stor europeisk pessar test i 1973, viste klare svakhets tegn etter bare to dager's testing, og som skulle føre til at testpanelet måtte innkalle til et styremøte for å diskutere den kritelle situasjonen. Hele testen måtte stoppes i en hel halv time, og som sagt på dansk er tabt tid, kun et spørsmål om vor en finner dobbelt opp med slabt fid...
Gamle ordtak som om at en kvinne sitter like sjelden på en løk som en kondom gjør, dukket fort opp som et irritabelt moment under hele testen, og full splid blant testpanelet ble det ikke før en av testen's sigøynere prøvde en grønn mamba i bakdelen på testen's eneste finske deltaker Jukka Salvonen. Etter 3 timer med bakholdangrep, hendling med knyttnever og andre irritasjonsmomenter roet det hele seg ned og panelet kunne trekke seg tilbake.

Uansett testen's slutt rapport ble følgende:
Etter flere gangs bruk ble kondomen både klissete og noe hesslig å ha på sin løk. Passformen kunne også bli noe uhendig etter bruk av andre deltakere. Testens klare vinner ble den danske 0,45 millimeter tykke rykk og napp, som kunne tåle kontinuerlig bruk i 3 timer(medregnet bytte av mannlig kjønnsorgan vært 5 minutt).

 


HVEM HADDE IKKE SIN SEKSUELLE DEBY PÅ EN APACHE SYKKEL?

 


Det er flere som har hatt sin seksuelle deby på en Apache sykkel enn i baksete på en Lada Niva

 

I trålvannet av at den seksuelle debyalderen snart er under 12 år, kommer nye sjokkerende fakta fram. Den siste er fra et statistisk prosent byrå som har funnet ut at det er flere som har hatt sitt første nummer bak på en apachesykkel, enn det feks. er i en Lada Niva 1984 modell. Nå skal det sies at apachesykkelen med 5 gir ikke hadde så stor oppsluttning som den regulære 3 girs sykkelen fra DBS, hva det skyldes kan ikke DBS forklare. Bernt Kåre Innonen som er leder i Norsk apache forening sier til avisen Norge blør at hans første seksuelle opplevelse ikke kom på en apache sykkel, men kom da han i en alder av 19 år hadde fått sin første agurk, og han mener at apachesykkelen kun var en slags machoting som var mere en såkallt "penisforlenger". Han trekker også inn det gamle gateordtaket "løken er ikke lengere enn sitt sete på sykkelen", som forøvrig ble veldig populært blant de mest ihugga apachesyklerne i de innerste fjordhollene. Vi ønsker apachesykkelen velkommen tilbake i år 2000, og håper Lada Niva blir betraktelig mere populær.. 


ROLF FALK LARSENS NI BESTE HISTORIER BLIR UTGITT!!


Skribent Knut Snorre Pettersen har fulgt "falken" gjennom 28 år, og har plukket opp en og annen godbit
 

Etter 28 år på turne sammen med team Rolf Falk Larsen har endelig Knut Snorre Pettersen bestemt seg for å gi ut boken der han skildrer de ni beste historiene han har opplevd sammen med "falken". Knut Snorre sier til avisen Norge blør at dette har vært de beste 28 årene i hans 39 år gamle liv, og at disse ni historiene vil kunne sette en stopper for all trakasering av krøllhårete gutter i røde tights. Han kan også røpe at åpningsreplikken i boken blir et dikt som er skrevet på så kallt Rauma-rim. Replikken lyder slik: " Rolf Falk Larsen sa far min, og støyk meg i håret. Eg liker den karen, så tok han meg på låret. Eg snudde meg rundt, og skaut han i hovudet". Dersom denne utgivelsen blir en suksess vil Knut Snorre fortsette å utgi kjendishistorier i bokform. Til avisen røper han at han holder på å skrive bøker om Roger Støm's 10 beste svinger, Reidun Seth's to beste redninger, og en bok der han skildrer egne opplevelser på den kjente Rauma rimen, Et dikt går slik: "Eg blei sugd av ein raud russ på do, og eg må sei at han vakje no god". Det er fortsatt uklart hvilket forlag som velger å satse på disse bøkene, men en kan jo bare bekrefte at talent skorter det ikke på. 


UNG PALESTINER DREPT UNDER EN HOMODEMONSTRASJON!!


Yasser Arafat sier til avisen Norge blør at dette ikke kommer til å true fredsprosessen i Midt-østen.

 Homofile fiskere holdt i helgen sin årlige demonstrasjon mot den Norske statskirke's syn på homofile trekantforhold innen fiskerinæringen. Demonstrasjonstoget strekte seg helt fra karl Berners plass til Sofienlund, og slagord som "Ta min hånd og la den vandre", og " Vi går rett frem, samma hva vi støter på", ble ropt ut fra megafoner. Alt gikk etter planen helt til at en ung palestiner skulle krysse gaten. Uoppmerksomme homofile fiskere tok Plastiner'n for å være en sympatisør, og ga han en plass i rekka. Den unge flyktingen ble etter bare noen få minutter kurert for sine plager med hard avføring, men kom like etterpå til å svelge sin egen tunge, for så å bli kvalt. At den unge palestiner'n var død ble ikke oppdaget før han "datt av" midt i Torg gata. PLO's førstemann Yasser Arafat sier at han ikke tror dette hemmer fredsprosessen, men at det ikke kommer til å få etterspill kan han ikke garantere. 


ÅRET'S FØRSTE HELGEKURS I Å HA SEX PÅ NY-NORSK!!

hot, hot, hot,
Denne kursdeltakeren misforstod setningen" å tømma seg i hennar brennande nøud"
 

Året's første helgekurs i å ha sex på ny-Norsk ble avholdt på grendehuset i Smøla kommune sist helg. 19 deltakere hadde tatt veien helt ned på vestlandet for å lære seg å håndtere språket i de fleste situasjoner og stillinger. Kursleder Idar Daasen og lærerinne Mona Hulen som fra tidligere er kjent for å ha holdt kursene, "hvordan bli en Kroat", og "leikaring i et homofilt par forhold" stilte i korte underbukser da de holdt åpningstalen foran 19 meget spente deltakere. Daasen sier til avisen at han var meget fornøyd med deltakelsen, men meget skuffet over utførelsen til de påmeldte. Han nevner en episode der en elev skulle vise resten av klassen hvordan man legger an på en dame på ny-norsk. Eleven kom med følgende løsning, "Kunne eg få kjøyra torgtårnet mitt oppig stemora di?". Helt håpløst, sier Daasen, som var rask med å kvitte seg med deltakeren. På søndagsmorgen hadde elevene fått en oppgave der de skulle oversette følgende engelsk tekst over til ny-Norsk.

A chopper
A chopper chops trees
A chopper chops large trees
And why on the planet earth does he have sex with a one leg'd woman?

Daasen nevner at det ble store sprik i de forskjellige oversettelsene, og verst var oversettelsen fra den eneste Nord-Norske deltakeren på kurset. Han hadde skrevet følgende " Egentlig så gjer æ mæ no blanke fan i koffer ho bare hadde en fot, bare så lange at ho ikke lukte marinert auar dær vi slæpp sluken så skal ho bare ha så mange fota ho vil. Til slutt vil æ nevne at det hær kurset stinka, å lærerinne Hulen hakke større brøst enn at æ sætt dæm fast mellom fortenner'n, takk for mæ". Idar Daasen tar sterk avstand fra slike usakligheter og kommer til å stille strengere krav til deltakerne neste gang. Avsluttningen av kurset ble holdt av Mona Hulen, som holdt et 2 timer's foredrag om Ivar Aasen i franskt undertøy og en pakke prim....


LØPENDE NORDLENINGER, EN NY OL GREN?


Sporten har blitt populær blant rike finans folk som har gjort alt....
 

Løpende villsvin har lenge vært en OL gren, og har høstet suksess i flere år nå. I kjølvannet av denne sporten har det nå dukket opp et alternativ for folk med mye penger og godt utstyr. På de siste to årene har sporten økt fra å være en tilfeldig skytekonkuranse for gulbrune menn med bart, til å bli en godt utbredt konkuranse med dommere og tilskuere tilstede. Sporten utøves på en stor arena, der Nordlendingen blir skutt ut fra en leirduekaster foran skytteren, som selvfølgelig kan ta å skyt han i lufta, men venter som regel med skuddet til han har landa, fordi det gir skytteren en mere komfortabel stilling i skudd øyeblikket, og et stille bytte. Det eneste som har satt en bremse på konkuransehyppigheten er kvotereguleringen blant skytterne. En skytter har feks. ikke lov til å skyte mere en 15 Nordleninger i løpet av en sesong. Det er dette som hindrer IOC  å gjøre dette til en OL gren. IOC representant Rudo Rassk sier til avisen Norge blør at det må være nok tilgang på Nordlendinger før vi innfører denne sporten. It stinks..... 


KJØLEVIFTA FUNKET ETTER UTFORKJØRING!!


Det unge paret kom heldigvis fra ulykken uten synlige skader, men måtte begge bøte med livet

Et ungt Lesbiskt siamesiskt tvillingpar var i helgen uheldig i et kryss, da det oppsto konfrontasjon mellom de to om hvilken vei de skulle ta. Det hele endte med at ingen fikk sin vilje, og at bilen skled rett utfor en skrent. Vitner sa at det gikk ihvertfall et kvarter før bilen endelig landet på bunnen av skrenten. Hjelpemannskapet kom til åstedet etter å ha vært en tur innom Ernst's landhandel for å  kjøpe et par smultringer. De kunne dermed konstatere at kjølevifta på bilen ennå var inntakt, og at den kunne eventuelt selges billig på det åpne brukt markedet. Bilprodusenten ble kontaktet og jubelen hadde ingen ende. 


3 AV 100 HAR HATT SEX MED EN OTER

I en ny undersøkelse blant Nord-Amerikanere kommer det fram at 3 av 100 har hatt sex med en oter i løpet av sitt liv. Blant de tre var det 1 som hadde innledet et fast forhold, og en hadde hatt anal-sex med en dau oter. Disse fakta kommer som et sjokk på oss hær oppe sa den aldrende misjonæren Judas Toa til avisen Norge blør. Toa hevder at undersøkelsen ikke viser det reele tallet for hele Nord Amerika, da det er mange som ikke ser eller føler forskjell på en oter og en bever hær oppe, sier han.